Black Cherry Tattoo | Fijn plekje

Afgelopen zaterdag 1 oktober was de opening van deze mega gave tattoo studio in Vught. Dat is een dorpje dat onder ‘s-Hertogenbosch ligt. De moeder van de beste vriendin van Jasper (volg je het nog?) opende deze mooie tattoo studio genaamd, Black Cherry Tattoo. Jasper en ik gingen langs met een heerlijke doos bonbons onder onze arm om een kijkje te gaan nemen. Kijk jij ook mee?

lijstje

Jasper had de studio al eens eerder gezien, maar ik nog niet. Toen ik binnen kwam was het eerste wat ik moest doen, mijn mond weer dicht doen, aangezien deze open stond. Wordt zo droog op een gegeven moment hè… Anyway, het zag er zo mega mooi uit. Aan alles was gedacht en ik bedoel dan ook alles. Het was heerlijk druk en gezellig. Overal waar je om je heen keek zag je wel iets anders wat je aandacht trok. Je wilde het allemaal zien. Op bovenstaande foto zie je een wand met een aantal tattoo’s in lijstjes die zij heeft gezet. Echt zo mooi!

Kijk hoe vet!!!

kaars

lampje

dsc_0212

tijdschrift2

tijdschrift

scelet

dsc_0174

pop

bord

auto-logo

Where we all have been waiting for:

stoel

De tattoo stoelen!!

Dit is Mariëtte. De eigenaresse van deze mega mooie tattoo studio.

mariette

Mariëtte heeft echt nagedacht over de inrichting van haar studio en het voelt heel prettig aan bij binnenkomst. Ze heeft boeken met voorbeelden van tattoo’s die ze zelf gezet heeft en onwijs veel gave tattoo tijdschriften waar ook weer allerlei voorbeelden in staan. Een ding is zeker, in deze tattoo studio zullen heel veel mensen gaan komen die hun dromen in vervulling kunnen laten gaan.

Ik wil zelf ook nog ooit… Heb al wel een aantal ideeën, maar iets houdt me nog tegen. Als het tegen die tijd zover is, houd ik jullie uiteraard op de hoogte!

Ik wens Mariëtte ontzettend veel succes met Black Cherry Tattoo. Neem snel een kijkje op haar website: 

Heb jij een tattoo? Ik ben benieuwd, laat achter in de reacties welke tattoo jij hebt en wat het betekent.

Tot de volgende post.

handtekening-blog

4 gedachtes over “Black Cherry Tattoo | Fijn plekje

  1. Heb een tattoo van Mariette. De initialen van mijn ouders…verweven aan elkaar…versierd met een hartje en een vlindertje. Ontworpen door Mariette zelf…simpel maar heel mooi!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie