M.A.C Cosmetics | Taupe

Na het lezen van de titel weet je juist wel of absoluut niet waar dit artikel over gaat zijn. Misschien ken je Mac helemaal niet. Na vandaag wel, en weet je zeker dat je minimaal één lipstick in je bezit moet hebben. Mac Cosmetics is een bedrijf dat cosmetica verkoopt en is gevestigd in Toronto, Canada. Ik had laatst een lipstick op van een vriendinnetje en werd meteen verliefd. Kijken jullie mee over welke lipstick ik het heb?

Mac heeft zo ontzettend veel keus wat lipsticks betreft. Dat gaat echt nergens over. Als je een roze lipstick zoekt, ben je wel een uurtje zoet met kiezen tussen alle tinten roze. Dit geldt ook voor rood en nude. Mac staat ook bekend om de felle en gekke gepigmenteerde kleuren zoals paars,  zwart, geel, oranje en ga zo maar door. Je zou denken dat geen mens het draagt, maar niets is minder waar. Zelfs op heel wat Fashion Weeks wordt er gebruik gemaakt van de make-up van Mac Cosmetics. Echt super tof.

huls

Ik koos afgelopen weekend voor de kleur Taupe. Dit is een matte lipstick die echt voor dagelijks gebruik is. De huls ziet eruit zoals elke lipstick van Mac. Zwart met een lichte glitter erdoor heen en in het zilver het logo erop. De zilveren rand zorgt ervoor dat de dop daarop blijft rusten. Onderop de huls staat welke type lipstick het is. In dit geval staat er dus dat hij mat is. Ook staat hierop de naam beschreven.

in-mandje

LOVE IT! De kleur is een bruin rode tint. Hij is echt prachtig. Terwijl ik dit typ besef ik me dat sommige mensen zullen denken dat ik niet helemaal koekkoek ben als ik zo over een lipstick praat. Maar dat is even ontzettend jammer… Voor hen. Haha!

rechtop

De lipstick is super makkelijk aan te brengen. Dat schijnt soms nogal eens een dingetje te zijn bij matte lipsticks. Deze voelt zodra je ‘m aanbrengt gewoon romig aan. Zeker het eerste kwartier blijft dat zo voelen. Dat vind ik wel heel prettig eraan. Ook voor deze lipstick geldt, netjes binnen de lijntjes kleuren, anders lijk je net een clown.

Even een swatch. De ene in het zonlicht en de andere in de schaduw. Ik ben echt helemaal weg van deze kleur. Ook op de swatch zie je terug dat de kleur bruin/rood is. Hij lijkt misschien op bovenstaande afbeelding heel donker. Dat ligt er natuurlijk aan. Elke lipkleur is anders en de lipstick kan daardoor juist donker uitpakken of bijna gelijk staan aan je eigen lipkleur. Dat geldt natuurlijk voor elke kleur. Wat dus ook echt super fijn is en mee werkt aan het feit dat ik deze lipstick zeker opnieuw zou kopen is dat hij super goed blijft zitten. Ik werk ‘m 1 keer op een dag bij en verder blijft hij muurvast zitten. Topper dus!

Ik heb nog wel een aantal Mac lipsticks op mijn lijstje staan hoor. Ik heb er nu (pas) twee en heb echt nog een hele hoop kleuren die ik zou willen. De andere lipstick van Mac die ik heb is een cremesheen, dat houdt in dat hij heel romig is en ook romig blijft. De kleur heet Hot Gossip en is een donker roze tint. Ook heel mooi.

Mac lipsticks zijn € 19,50 bij zowel de Mac store als online. Ze zijn ook verkrijgbaar in sommige Douglas filialen en  hier en daar verstopt als shop in shop.

Ik ben heel erg benieuwd welke Mac lipstick jij hebt en welke kleur je nog zou willen? Laat het me weten.

Zie je graag weer bij de volgende post!

handtekening-blog 

Advertenties

3 gedachtes over “M.A.C Cosmetics | Taupe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s